Aloita tästä

Maailman tila on kuin kuvassa, luotu illuusio. Ahneuden rakentama unelma erinomaisesta tulevaisuudesta on saanut meidät tielle, jossa rakennamme elämäämme epätodellisen päälle. Huolimatta poliittisten päättäjien tarmokkaasta työstä paremman elämän puolesta, tai juuri siitä syystä, lähes ainoat mitkä todella etenevät ovat eriarvoisuus, nälkä, sodat ja ilmastonmuutos… ja pandemiat.

Sinä tiedät nyt mitä on olla koronan vanki. Ehkä haluat tietää myös perussyyn siihen miksi se leviää niin nopasti. 

Tämän sinä olet jo oivaltanut:

Mitä suuremmat kaupungit meillä on, sitä nopeammin taudit leviävät. Mitä suurempia meidän työpaikat ovat, sitä nopeammin taudit leviävät. Mitä suurempia kaupat ovat, sitä nopeammin taudit leviävät. Mitä suurempia meidän koulut ovat, sitä nopeammin taudit leviävät. Mitä enemmän me liikumme paikasta toiseen, sitä nopeammin taudit leviävät.

Tämän kaiken voi korjata korjaamalla lainsäädäntöä. Ei estämällä mitään, vaan tasa-arvoistamalla erilaisten yritysten toimintaedellytykset. Jos siihen ei löydy poliittista tahtoa, on korjattava myös demokratia.

Olen koonnut näille sivuille keinoja välttää uudet pandemiat tulevaisuudessa, mutta myös asioita joista on hyötyä ilmastonmuutoksen ja nälän torjunnassa.

Olen käsitellyt näitä asioita Suomen lainsäädännön aiheuttamien ongelmien näkökulmasta. Mutta EU:n harmonisoidun lainsäädännön ja myös globalisaation vuoksi nämä vaikuttavat paljon laajemmalla alueella.

Myönnän että tekstiä on paljon ja se on kuivaa kuin Saharan hiekka, mutta vähemmän vaarallinen kuin Corona. Myös lainsäädäntö on monimutkainen tavallisen ihmisen ymmärettäväksi. Ehkä juuri siksi se on sellaiseksi rakennettu.

Sen avaamiseksi, olen järjestänyt sivut sisältöjen perusteella parhaimpaan mahdolliseen järjestykseen. Siksi suosittelen sivujärjestystä joka on tämän sivun alavalikoissa. Tai alla olevan suosituksen mukaisesti.

Reijo L

Suosittelen seuraavaksi http://reijolahdenpera.com/vapautuminen-pandemioista/

Comments are closed.