Aurinkoenergia

Pyramidimallin testausta kesällä 2019

Pyramidin voima

Viime kesän kokeiden jälkeen sain tietää, että ainakin Cheopsin pyramidi oli voimalaitos. Kyllä, tiedän, että on kehitelty kymmeniä teorioita, mutta minun toimii.

Toiminta on perustunut kahteen vastakkaiseen suuntaan toimivaan virtaukseen. Tuleva ilmavirtaus on ollut kuiva ja kuuma. Toinen virtaus on ollut kylmä ja kostea. Sama asia tapahtuu ilmakehässä, se aiheuttaa ukkosen. Se viittaa siihen, että pyramidissa tehtiin sähköä. Lisäksi näyttää siltä, että kuuman ilmavirran lämpö on noussut useisiin satoihin asteisiin, mikä tarkoittaa, että vesihöyrystä vapautuu vetyä.

Ja kyllä, tiedän kuinka he loivat kuuman virtauksen auringon voimalla. Nykyään samanlaisen virtauksen luominen vaatisi noin 400 kompressoria, jotka toimivat 100 kilowatin dieselmoottoreilla. Se on 40 000 kilowattia = 40 megawattia.

Testit avasivat myös joitain muita käyttömahdollisuuksia. Pyramidin sisältämää ideaa voidaan käyttää keräämään lämpöä kesällä ja käyttämään sitä talvella. Vettä voidaan myös puhdistaa soveltamalla ja käyttämällä pyramidin mallia.

Molemmat ovat tärkeitä ilmastonmuutoksen torjuntaa koskevissa hankkeissa. Maailman kuumia ja köyhiä alueita voidaan kastella, mikä tarkoittaa vähemmän pakolaisvirtoja. Pohjois-Suomeen saakka on mahdollista kerätä lämpöä talvea varten. Mikä tarkoittaa, että missä päin tahansa maailmaa, päiväntasaajalta napapiirille, voisi olla hyvät mahdollisuudet korvata hiili ja muut fossiiliset polttoaineet muinaisen pyramidin menetelmällä.

Tämä vaatii tietysti vielä enemmän kokeita optimaalisten kokojen löytämiseksi kuhunkin käyttötarkoitukseen. 

Reijo Lahdenperä

Suosittelen seuraavaksi http://reijolahdenpera.com/kalaportaat/

Paluu takaisin Ilmasto turvaa sivulle

Comments are closed.