Uusi demokratia

Vanha talo Ukrainan maaseudulta ja Ukrainan ulkoministeriö

Coronan nopea leviäminen ja vaurauden keskittyminen muutamille ovat merkkejä siitä, että poliittisten puolueiden johtama demokratia on epäonnistunut. Minulla on ollut idea, joka saattaa korjata sen.

Talousmalli on tehty suosimaan teollisuusmaita. Sen kärsijöitä ovat maat joiden kansantuote lepää ihmistyövoimassa, kuten palveluissa. Näitä maita ovat etelä euroopan turistimaat.. kuten esimerkiksi Kreikka, Italia ja Espanja.

Tämä on osa viestistä, jonka lähetin Ukrainan presidentille 8. joulukuuta 2019.

Herra presidentti

Ukrainalla on 450 parlamentti paikkaa, joiden edustajat valitaan kahdella eri tavalla. Teillä on myös 490 pienempää hallintoaluetta, Raionia, sekä 118 kaupunki Raionia (vuonna 2004, kuten Wikipedia sanoo).

1. Yhdistäkää olemassa olevat rainiot, mukaan lukien kaupungit, niin että Raioneiden kokonaismäärä on 450?
Tai lisäätte edustajien lukumäärän, esimerkiksi, 500: aan. Edes se ole liian paljon, jos vertaa sitä teidän väestön määrään.

2. Jokainen Raion valitsee yhden parlamentin jäsenen, jolla on sama määrä ääniä kuin on hänen edustamansa Raionin väestömäärä.

3. Parlamentin jäsen kuuntelee päätöksissään Raionin ohjeita tai päätöksiä. (Millä tavoin tarkalleen, ukrainalaiset itse päättävät.)

Tämä on tapa päästä vähitellen eroon poliittisista ryhmistä ja korruptiosta. Lisäksi Itä-Ukrainan asukkaat saavat yhtäläiset mahdollisuudet edustaa omia alueitaan. Rauhaa ei voida koskaan rakentaa mihinkään maahan, jos jotkut sen asukkaista eivät tunne olevansa osa kansakuntaa.

Reijo Lahdenperä

Wikipedia:
Ukrainan Raionit ovat Ukrainan hallinnollisen jakautumisen toinen taso, Oblastin alapuolella, ja ovat Ukrainan alueiden yleisin jako.
Raionit ovat yksi kolmesta tyyppisestä hallinnollisesta jaosta Ukrainan alueilla ja toisella tasolla Ukrainan hallinnollisissa jaoissa.

Valtioissa, joissa väestö on pienempi, sama voitaisiin rakentaa kuntien / kaupunkien vastuulle.

Suosittelen seuraavaksi http://reijolahdenpera.com/tasa-arvoinen-veromalli/

Paluu takaisin Ilmasto turvaa sivulle

Comments are closed.